Dag 34. Närvaro / Corona. Karantän. Fredag.

Det är inte bara viruset, och alla nya regler, och att alla stannar hemma. Det är vädret också. Denna underliga vår då det regnar väldigt mycket, ovanpå allt annat. Och värmen tycks ha fastnat någon annan stans. Inget är sig riktigt likt.

En del dagar följer jag med upp till Campo. Det är vårt prilegium. Träden och allt måste skötas. Mandlarna ser bra ut i år. Jag hjälper till – fast inte jättemycket. Jag är så nöjd med att bara vara där. Ofta går jag till fots tillbaka hem, ner till byn. I går gick jag lite vilse. Efter allt regn har mina stigar vuxit igen. Det gick också overkligt snabbt.

Jag möter aldrig någon, man måste ju ha giltig anledning för att vara här. Men det flyger ofta kungsörnar över mig. Ibland är dom flera stycken. Jag undrar var dom bor.

En dag ska jag ta med mig piccolon upp. Det lät bättre när jag övade idag.

Jag tror att det handlar om närvaro.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s