OPEN STUDIO CANCELLED – video

Ibland måste man tydligen inse att det är dags att ge upp. Det blir ingen Open Studio. För mycket virus. Jag ställde in.

Jag tänkte att jag kanske kunde göra ett bildspel istället. Så blev det. Marsha tyckte jag kunde läsa in nån text till det också. Så blev det. Rudy tyckte jag kunde spela piccola med. Varför inte. Så blev det. Ann och Judy tyckte om den. Så det blev en video. Istället.

Fuck Corona. Igen.

Ibland tvingas man tänka om. Det är kanske bra. Egentligen.


En reaktion på ”OPEN STUDIO CANCELLED – video

  1. Tack för härlig fin video. Så fint med flöjten där bakom och jag tycker så mycket om dina bilder och när du pratar. Konstigt nog så tyckte jag att din röst lät annorlunda än då vi har träffats. En kort stund började fundera om det var någon annan. Men mina öron har blivit sämre så jag har hörapparat numera, så kanske det påverkade mig. Men blev glad och inspirerad av din film. Heja dig! Tack för att du finns och ger mig inspiration.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s