(dag 59) Corona. Vad som passar mig.

Det kommer att bli fantastiskt. Sen. Det nya ’nuet’ kommer bli det nya svarta. (”Det nya svarta”? Uttjatat uttryck? Än sen då. Jag har redan börjat öva på att inte bry mig.)

När det här är över så ska jag börja köra bilen hela vägen till Malaga. På motorvägen. Utan att vara rädd. Jag ska bjuda alla vänner på cava och jordgubbar. Eller pizza. Jag ska låta tatuera tillbaka mina fräknar från barndomen. Och äta på Gamba Dorada flera dagar i rad. Och ge barnbarnen superlånga kramar. Och jag ska ha roligt nästan jämt.

Allt det. Och mer.

Allt det. Eller precis bara vad som passar mig just då. I det nya nuet. Sen.


En reaktion på ”(dag 59) Corona. Vad som passar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s