här där du bott

Här har jag aldrig bott. Fridhemsplans tunnelbanestation. Dom renoverar den visst nu. Förr passerade jag där ganska ofta. Men nu bor jag på landet. I Spanien. Långt ner i södra Spanien. Nästan nästan så långt från Sverige man kan komma i Europa. I en pytteliten by, som ligger lite för sig själv. Det är märkligt hur det kan bli. Egentligen tycker jag väldigt mycket om Los Angeles. Vi bodde alldeles nära i nästan ett decennium En gång satte jag inte min fot i Europa på 8 år. Det bara blev så. Jag kände mig oerhört främmande när jag kom tillbaka. Det förvånade mig. Man märker inte förändring när man är mitt i den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s