snabba ryck

Första inläggen på en ny blogg borde komma tätt. Så att man får till tonen liksom. Frågan var vilket språk den skulle vara på. I speak three everyday. Not all three equally well. Spellcheck, which I sometimes really need, is a nightmare if you use more than one language. One constantly has to click on the little earth symbol on the lower left corner of the keyboard. And Siri? Oanvändbart. Och jag är fortfarande rätt dålig på spanska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s